Hoe word ik Pony Power voor Kids Trainer?

Studie 2-daagse

Pony Power voor Kids is inmiddels in Nederland en België een succesvol concept gebleken. We streven naar een landelijke dekking om zoveel mogelijk kinderen de kans te bieden aan dit programma deel te nemen.

 

Het programma Pony Power voor Kids speelt in op een behoefte van ouders, kinderen en professionals om op een praktijkgerichte manier aan belangrijke sociale vaardigheden en emotionele groei te werken.

 

Middels deze studie 2-daagse krijgen paardencoaches, die met kinderen en jeugd werken, de mogelijkheid zich te specialiseren en zich te certificeren tot Pony Power voor Kids Trainer.Specialisatie

In 2 dagen neem je kennis van de theorie en de praktijk die nodig zijn om met het concept Pony Power voor Kids te gaan werken. Na de cursus ben je in het bezit van het volledige concept Pony Power voor Kids en kun je samen met een collega de cursus binnen jouw bedrijf aanbieden.

 

Ben je opgeleid tot paardencoach en werk jij met kinderen en jeugd? Meld dan hier aan.

 

Werk jij als paardencoach en heb jij relevante ervaring in het werken met kinderen en jeugd? Meld dan hier aan.

 

Ben je werkzaam als jeugdhulpverlener, leerkracht, kinderpsycholoog of anderszins professioneel betrokken in de ontwikkeling van kinderen en/of jeugd? Maar ben je nog geen paardencoach? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor deelname. Informatie

De studie 2-daagse is praktisch van opzet maar bevat ook voldoende theoretische diepgang.

Na het volgen van de studie conformeer je je als coach aan de Pony Power voor Kids gedragscode, welke voorziet in de waarborging van veiligheid, kwaliteit en ethiek van het Pony Power voor Kids concept.

Om met het concept te kunnen werken vragen wij GEEN dure licentiekosten.

Werkboeken, eventueel flyers, website-abonnementen en trainersbordjes bestel je na afloop van de studie eenvoudig via een beveiligde webshop. Je betaalt dus uitsluitend voor de materialen die je nodig hebt om de cursus te organiseren.

 

Groots & Puur met Paardenkracht is als opleidingsinstituut bij het CRKBO geregistreerd.

 

Meer informatie over de studie Pony Power voor Kids vind je tevens op:

https://www.grootsenpuur.nl/opleidingen/2-daagse-studie-pony-power-voor-kids/

 Data en kosten

Data 2-daagse studie 2019:

6/7 september 2019 = VOL

18/19 oktober 2019 =  VOL

 

Data 2-daagse studie 2020:

24/25 januari 2020

17/18 april in Zevenhuizen, Groningen (docentes Olga Hartman en Gea Kruimink)

24/25 april 2020

4/5 september 2020

 

De cursuskosten bedragen Euro 595,00 excl. btw p.p. 

Deze cursus kan BTW vrij gefactureerd worden.

 

De 2-daagse wordt georganiseerd in de omgeving Venlo.

Er zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden (van B&B tot ****hotel).

 


Opleidingen voor paardencoaches

Wil je weten welke opleidingen Groots & Puur met Paardenkracht nog meer organiseert? Klik dan op onderstaande knop!


Lees hier enkele meningen van cursisten:

"Pony Power voor Kids is een unieke, waardevolle cursus die een leerzame aanvulling is voor alle paardencoaches". (jeugd- en gezinsprofessional, eigen praktijk, paardencoach)

 

"Het is een heel volledige training met twee trainers die elkaar bijzonder goed aanvoelen".

"Jullie zijn twee trainers die professionaliteit en enthousiasme uitstralen".

 

"Het is een cursus met een duidelijke structuur, opzet en een doordachte lijn. Van de ouders wordt een grote betrokkenheid verwacht, wat het resultaat van de training versterkt." (Boerderijschool en paardencoaching)

 

"De afwisseling tussen theorie en praktijk was top! Weer de nodige ervaringen opgedaan! Dit met twee hele wijze shetlandpony's en stoere kids. Een aanrader voor elke paardencoach die werkt met kinderen en jeugd..." (leerkracht basisonderwijs en paardencoach)

 

"Een super leuk programma voor kinderen waarin ze met pony's spelenderwijs ervaring op mogen doen over verschillende thema's. Met dank aan Jolijn Grooten en Evelien Mustert voor het door hen zorgvuldig uitgedachte en samengestelde concept. Trots om daar een onderdeel van te mogen zijn". (eigen psychologiepraktijk en paardencoach)

 

"Een meerwaarde op het bestaande werk als (paarden) coach. Het is een voldoende pedagogisch onderbouwde opleiding. Kort en krachtig met veel positieve impact bij alle deelnemers".  (opleiding pedagogiek en fulltime paardencoach)Locatie Groots & Puur met Paardenkracht - Velden

Gastlocatie Zevenhuizen - Groningen