Provincie Brabant

Onderstaand een overzicht van Pony Power voor Kids gecertificeerde coaches op verschillende locaties in Noord-Brabant. Scrol naar beneden voor een compleet overzicht.


Nienke Schuurmans-Creemers - Nistelrode

Welkom op MijntjeStable.

Een buitenplek waar ons motto is: ‘hier word je blij van’.
Mijn naam is Nienke en ik begeleid al meer dan 20 jaar kinderen in het basisonderwijs en middelbaar onderwijs. Omdat ik uit ervaring weet hoe belangrijk het is je fijn en veilig te voelen om in ontwikkeling te komen, begeleid ik kinderen niet alleen op scholen op cognitief gebied, maar ook bij ons op stal, samen met onze fantastische pony’s, poezen, konijnen en hond, op sociaal-emotioneel gebied! Een plek waar jij jezelf kan en mag zijn, waar je buiten in de natuur bezig bent met onze dieren en waar je jouw kracht zult ontdekken. Want iedereen heeft het, een beetje magie wat jou uniek maakt!  Kom jij jouw bijzondere zelf ontmoeten bij ons? Pony Power: ‘hier word je blij van’.

 

www.mijntjestable.nl
www.leerplein4-16.nl


Renilde Bersi - Hooge Mierde

Samen met een kindercoach verzorg ik, Renilde Bersi,  Pony Power voor Kids trainingen in het prachtige Kempische dorpje Hooge Mierde. Sinds 2011 heb ik daar mijn eigen praktijk voor remedial teaching & psychomotoriek. Sociale vaardigheden zijn een heel belangrijke basis om tot leren te komen. Daarom bied ik ook deze training aan.  Sinds mijn tweede jaar ben ik al weg van paarden en pony’s en toen de gelegenheid zich voordeed dat ik ze weer aan huis kon hebben, heb ik dat met beide handen aangegrepen. Sinds een paar jaar coach ik daarom kinderen -die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, met mijn lieve (eigenwijze) IJslanders. Dat gebeurt lekker in de buitenlucht. Waarom ik uit alle bestaande SoVa-trainingen heb gekozen voor Pony Power voor Kids? Omdat het een unieke training is, die ook nog eens geschikt is voor ELK kind. De pony’s nemen de kinderen mee en ondersteunen hen in hun groeiproces. Zonder dat kinderen het in de gaten hebben. Daarnaast en niet onbelangrijk, vinden de kinderen het ontzettend leuk om met en van de pony’s te leren. Kan jouw kind wel wat (pony)power gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of breng een bezoekje aan mijn website www.lereninzicht.nl. Daar kan je ook lezen wanneer de volgende cursus start. Graag tot ziens!

 


Jade en Suus - Den Dungen

Wij zijn de coaches van Stal Wauw! Samen met onze 3 hulpcoaches Nielsje, Sparrow en Tante Jet de Shet doen we samen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. Kinderen in hun kracht zetten. Omdat we beste vriendinnen, paardengekken en zelf moeder zijn doen we dit met zoveel liefde en plezier. Wij vinden dat elk kind een Pony Power voor Kids cursus verdiend!

Daarnaast is Jade paardencoach en systemisch coach en geven we samen workshops zoals mindfulness en rouwverwerking.

Wij hopen jullie te mogen ontvangen op onze prachtige locatie!

www.stalwauw.nl


Corine Pauw - Holthees

Ieder kind verdient het om gehoord en gezien te worden. Ik word er blij van als een kind daardoor in zijn of haar kracht komt te staan en het beste uit zichzelf naar boven haalt.

Paarden en pony’s laten zonder oordeel zien wat je nodig hebt.

Het is mooi om samen met mijn pony’s, kinderen en volwassenen te helpen hun kracht te vinden.

Ik ben Corine Pauw, Leerkracht, Kindercoach, Horse Assisted Coach, HSP Coach, Begeleider Trauma en Verlies, Paardenkracht voor Pubers enPony Power voor Kids trainer.

De Pony Power voor Kids training helpt de kinderen spelenderwijs bij het ontdekken van hun eigen power. Ieder kind heeft de power om trots op zichzelf te zijn.

Zo trots als een pauw!

 

www.pauwer-kindercoaching.nl


Suzanne Verhoog - Oud Gastel

Suzanne is paardencoach en gecertificeerd Pony Power voor Kids Trainer. Ze heeft de opleiding  "Equine Facilitated Coaching and Learning" gevolgd aan de 'Academy for Coaching with Horses'.

Suzanne heeft veel ervaring met kinderen en met paarden. Het is haar missie om kinderen een stukje Pony Power mee te geven, en op die manier te kunnen bijdragen aan ieders ontwikkeling.

De cursus wordt gegeven op haar eigen locatie in Oud Gastel. www.equimon.nl


Daniëlle Vesters - Mariahout

Mijn naam is Daniëlle  Vesters, ik ben gecertificeerd coach met paarden en Pony Power voor Kids Trainer. Ik woon in Mariahout, op de grens bij Beek en Donk in een bosrijk gebied. Vanuit hier run ik mijn eigen bedrijf Davesco coachen met paarden.

In juni 2020 heb ik de cursus Pony Power voor Kids trainer gedaan, omdat ik graag kinderen èn volwassenen wil begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling samen met onze ponys. Verder heb ik ruim 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg. Samen met Eveline van Es, kindercoach van de Bemmerhoeve, bied ik de training Pony Power voor Kids aan om jouw kind nog meer in zijn/haar kracht te zetten. Deze unieke training voor kinderen is in groepsverband waarbij ze lekker buiten doen, ervaren, leren en beleven.

Wil je graag meer informatie? Kijk dan op www.davesco.nl Komen jij en je kind(eren)  kennis maken? Groetjes Daniëlle


Caroline Rovers - Nederwetten

Mijn naam is Caroline Rovers, ik  woon in het

mooie dorp Nederwetten (Gemeente Nuenen). Vanuit hier ben ik gestart met mijn eigen bedrijf  'Coaching met Paard en Hart'. Verder ben ik al 20 jaar met plezier werkzaam in het basisonderwijs. Mijn passie; het begeleiden van kinderen èn volwassenen in hun persoonlijke ontwikkeling samen met onze paarden en pony's.

Ik zou het geweldig vinden om samen met onze Shetlanders Gaby en Dirk, jouw kind nog meer in zijn/haar kracht te zetten met de sociale vaardigheidstraining; Pony Power voor Kids! Een unieke training in groepsverband (4-6 kids) waarbij ze lekker buiten gaan doen, ervaren en beleven.

Ruimte geeft ruimte voor groei!

Benieuwd geworden? Kijk ook eens op mijn facebookpagina 'Coaching met Paard en Hart'♡ voor verdere info en startdata!

Ik hoop je snel met jouw kind te mogen ontmoeten bij mij thuis :)


Monique Gresel - Biezenmortel

Monique Schuurmans-Gresel - Spoenkkc.

De naam Spoenkkc omschrijft de zeer bevlogen

ervaringsdeskundige Monique: Speels, Puur, Open, Eerlijk, Nieuwsgierig en Kleurrijk.

Monique is paardencoach en N.L.P Master Practioner. Daarnaast is Monique ook gecertificeerd Pony Power voor Kids

Trainer. Monique werkt  samen met collega Jarra Matto op een prachtige plek nabij de duinen in Biezenmortel.

Haar overtuiging is de verbondenheid tussen mens en dier.

Wil je meer weten over Monique en de mogelijkheden bij Spoenkkc?

Kijk dan op  www.spoenkkc.nl


Julia Jaspers - Deurne

Ik ben Julia Jaspers en ik werk als equitherapeut, coach en begeleider binnen mijn eigen praktijk Paard en Avontuur, in nauwe samenwerking

met Stichting LinQ in Deurne.

Al zo’n 25 jaar werk ik met paarden, eerst als echt ‘paardenmeisje’, later als dressuur- en voltige instructeur. Na de studie pedagogiek wilde ik mijn kennis en ervaring met paarden graag combineren met het begeleiden van kinderen en jongeren. Inmiddels heb ik mij middels diverse opleidingen gespecialiseerd tot equitherapeut en professioneel coach. Door de jaren heen heb ik tijdens mijn werk met kinderen en paarden al vaak mogen ervaren hoe waardevol het contact met paarden voor kinderen is. Mijn eigen drie kinderen krijgen van jongs af aan de nodige Pony Power mee, maar ik gun dat alle kinderen! Meer zelfvertrouwen en een

positief zelfbeeld, beter communiceren, grenzen bewaken en samenwerken; het zijn kwaliteiten waar een kind de rest van zijn/haar leven baat bij heeft.

Samen met mijn collega coach Quirine Zegers van Stichting LinQ organiseer ik de Pony Power voor Kids cursus op de buiten locatie van Paard envAvontuur/Stichting LinQ in Deurne. Neem eens een kijkje op onze website www.paardenavontuur.nl of neem contact met ons op, we vertellen je graag over de mogelijkheden!

 


Danielle Vestering - Berghem

Ik ben Danielle van der Heijden- Vestering. Ik heb een coach praktijk in Berghem aan de rand van natuurgebied de Maashorst. In mijn praktijk zie ik veel begin en midden twintigers met burn-outklachten wat zeer zorgwekkend is. Dit heeft mij geïnspireerd om kinderen op jonge leeftijd leren om te gaan met alle prikkels die ze krijgen. Als ouder heb je namelijk geen invloed op wat er in de wereld gebeurt. Wat je als ouder wel kan doen is je kind zo goed mogelijk voorbereiden op de wereld. Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij als kind het volgende had geleerd; contact maken, communiceren vertrouwen hebben, grenzen stellen etc. Het Pony Power voor Kids programma past perfect bij datgene wat ik de kinderen graag spelenderwijs wil leren. Na het volgen van diverse opleidingen op het gebied van (reguliere) coaching en toegepaste psychologie ACT werd mijn kennis uitgebreid met een erkend diploma tot Paardencoach. Gevolgd met een certificering voor het Pony Power voor kids & Paardenkracht voor Pubers programma.

Ik bied beide programma's aan op mijn locatie in een private setting. Samen met Moon, een Friese merrie en Sproetje een lieve Appaloosa, welke beide dol zijn op kinderen. 

Interesse? Voel je welkom om een keer kennis te maken of neem een kijkje op mijn website

https://www.daan-coaching.nl/pony-power-voor-kids/


Yvonne Roosen en Marie-José van der Kruijssen - Dongen

Wij, Yvonne en Marie-José, willen ons hier even kort aan jullie voorstellen.

Allebei zijn we deskundig opgeleide coaches en

paardencoaches waarbij we ieder onze eigen expertises hebben. Dat maakt ons samen een goed op elkaar ingespeeld duo waarbij woorden vaak niet nodig zijn. Yvonne heeft naast de paardencoachopleiding haar expertise als emotiecoach en heeft jaren ervaring als rijinstructeur en is eigenaresse van de locatie. Marie-José heeft veel ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast heeft zij veel ervaring in het begeleiden van groepen en coachen van

studenten en teams. Wij hebben ieder ons eigen bedrijf en werken regelmatig samen door het geven van workshops en teamcoaching-bijeenkomsten met de inzet van paarden.

We bieden met veel plezier de Pony Power voor Kids aan op de locatie Centrum Paardencoaching Roosenheuvel in Dongen. We hopen jullie hier te ontmoeten.

Marie-José van der Kruijssen, Avelengo-Coaching, www.avelengo-coaching.nl

Yvonne Roosen, Roosenheuvel Centrum Paardencoaching, www.roosenheuvel.nl