Provincie Utrecht

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Utrecht. Scrol naar beneden.


Juliette Berkhout - Naarden

Ik ben Juliette en ben pedagoog en gecertificeerd paardencoach. Ik coach veel kinderen en (jong)volwassenen met mijn IJslanderkudde in Naarden en Baarn. Ik bied naast mijn eigen coachingpraktijk ook teambuilding, lessen en Pony Power voor Kids cursussen aan.

Coachen doe ik in de wei samen met de vier ontzettend lieve en trouwe IJslanders Maisol, Saeli, Grettir en Tryggur. De bossen en de weidse omgeving waar de paarden staan straalt een rust uit die iedereen goed doet en een veilige en fijne plek is voor kinderen. Mijn ervaring als juf zet ik in om kinderen te leren omgaan met grote en kleine uitdagingen, ieder kind is welkom. Mijn ervaring is dat het zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, de samenwerking, het plezier en innerlijke rust bij ieder kind groeit in de paardenwei.

 

 

Voor meer info, kijk eens op mijn website: www.paardenkindercoach.nl


Ilse Kramer - Benschop

Mijn naam is Ilse en ik ben gecertificeerd paardencoach. Ik begeleid kinderen en jongvolwassenen op onze boerderij in Benschop ‘de Boerderijck’. Hier bied ik dagbesteding, paardencoaching, themadagen en daarnaast Pony Power voor Kids aan.

Door het samenwerken met paarden in mijn begeleiding en coaching merk ik dat kinderen makkelijk kunnen praten over gevoelens en zich veilig voelen, een paard oordeelt immers niet.

Bij ons kan je in een veilige setting komen ervaren dat ook jij je grenzen aan kunt geven, zelfverzekerd kunt zijn en trots mag zijn op wie jij bent! Uiteraard doe ik dit niet alleen maar samen met mijn paarden: Bas, Jumper (Snorremans) en shetlander Rosa.

De Boerderijck is een plek waar iedereen welkom is, waar je jezelf op je eigen manier en tempo mag komen ‘verrijcken’.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.boerderijck.nl


Mia Euwes - Schoonhoven en IJsselstein

Mia is gecertificeerd Paardencoach sinds 2015, tevens is zij Kindercoach en ook Pony Power voor Kids trainer in de Gemeente Schoonhoven en IJsselstein (Utrecht). Mia werkt al 17 jaar als pedagogisch medewerker. "Het is bijzonder om kinderen te volgen in hun ontwikkeling en als er hulp nodig is, ze te kunnen begeleiden als Kindercoach met de kracht de pony's, waarbij ze tevens sociale vaardigheden leren."  www.ostara-coaching.com