Provincie Utrecht

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Utrecht. Scrol naar beneden.


Ilse Kramer - Benschop

Mijn naam is Ilse en ik ben gecertificeerd paardencoach. Ik begeleid kinderen en jongvolwassenen op onze boerderij in Benschop ‘de Boerderijck’. Hier bied ik dagbesteding, paardencoaching, themadagen en daarnaast Pony Power voor Kids aan.

Door het samenwerken met paarden in mijn begeleiding en coaching merk ik dat kinderen makkelijk kunnen praten over gevoelens en zich veilig voelen, een paard oordeelt immers niet.

Bij ons kan je in een veilige setting komen ervaren dat ook jij je grenzen aan kunt geven, zelfverzekerd kunt zijn en trots mag zijn op wie jij bent! Uiteraard doe ik dit niet alleen maar samen met mijn paarden: Bas, Jumper (Snorremans) en shetlander Rosa.

De Boerderijck is een plek waar iedereen welkom is, waar je jezelf op je eigen manier en tempo mag komen ‘verrijcken’.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op www.boerderijck.nl


Mia Euwes - Schoonhoven en IJsselstein

Mia is gecertificeerd Paardencoach sinds 2015, tevens is zij Kindercoach en ook Pony Power voor Kids trainer in de Gemeente Schoonhoven en IJsselstein (Utrecht). Mia werkt al 17 jaar als pedagogisch medewerker. "Het is bijzonder om kinderen te volgen in hun ontwikkeling en als er hulp nodig is, ze te kunnen begeleiden als Kindercoach met de kracht de pony's, waarbij ze tevens sociale vaardigheden leren."  www.ostara-coaching.com


Wietske van Rijn - Bunschoten Spakenburg

Hallo! Ik ben Wietske van Rijn en heb de opleiding NLP Paardencoaching gedaan en ben gecertificeerd Pony Power voor Kids Trainer.

Ik organiseer de Pony Power voor Kids cursus in Bunschoten Spakenburg.  

Ik sta voor 100% achter dit programma omdat het  kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen tot een zelfverzekerd en grenzen aangevend kind, hetgeen zich zal voortzetten in zijn of haar verdere leven. Tegelijkertijd is het programma in de buitenlucht mét pony's, hetgeen zeer positief werkt op het kind. Je bent bij ons van harte welkom! Meer informatie  vind je op www.2coachen1.nl