Provincie Zuid-Holland

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Zuid-Holland. Scrol naar beneden voor een overzicht.


Stefanie de Vries  -  Dordrecht

Wij zijn Stefanie en Jeannette en wij verzorgen de Pony Power voor Kids cursus op onze fijne en rustige privé-locatie in Dordrecht.

Stefanie is gediplomeerd kindercoach en is in 2019 haar inmiddels goedlopende kindercoachpraktijk gestart. Mede door haar eigen gezinssituatie heeft zij in het bijzonder een hart voor kinderen die buiten de lijntjes kleuren, zoals bijvoorbeeld bij autisme, adhd, hoogbegaafdheid en hoog gevoeligheid.

 

Dieren, en dan vooral paarden, zijn de rode draad in het leven van Jeannette. Ze heeft inmiddels 30 jaar ervaring in het houden van paarden en heeft hierdoor veel kennis van paarden en hun gedrag. Daarnaast heeft Jeannette ook enorm veel plezier in het verzorgen van haar dieren en deelt dit plezier graag met anderen.

 

Beide een passie, samen een goed team!

Ons doel is om het zelfvertrouwen van kinderen te laten groeien door succeservaringen,  en ze daarbij ook te laten genieten van het samenzijn met de dieren in de buitenlucht. Ieder kind mag zichzelf zijn en is welkom! Kom je kennismaken met ons en onze 'paarden collega's'? 

 

Voor meer informatie en de cursusdata kun je contact met ons opnemen via: groeienbloei.kindercoaching@gmail.com of bel 06 -41669809 


Kirsten Weps - Tinte (Gemeente Brielle)

Met HorsePower Training en Coaching ondersteun ik kinderen en volwassenen bij verschillende hulpvragen en om het beste uit zichzelf te halen. Met name kinderen kunnen vaak een (positief) steuntje in de rug gebruiken.

 

Op school is er vaak weinig ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er wordt veel verwacht van onze kinderen. Naast een hoge werkdruk moeten zij zich ook onderling goed staande weten te houden. Iets waar veel kinderen wel moeite mee hebben en wat vaak vervelende situaties oplevert. In plaats van de kinderen te troosten en te zeggen dat het allemaal wel goed komt maken we een plan om ze weerbaarder te maken. Zelfvertrouwen en hoe kinderen met verschillende gebeurtenissen om kunnen gaan zijn belangrijke lessen voor een kind. Natuurlijk gebeuren er nog steeds "onverwachte" dingen. Dit hoort ook bij het leven. Maar doordat ze zichzelf beter leren kennen en weten hoe het ook anders kan, kunnen ze zelf beslissen hoe ze met verschillende gebeurtenissen omgaan.  

Ze worden sterker en nemen dit mee voor de rest van hun leven.

Alle data van de Pony Power voor Kids cursussen staan op de website: 

https://horsepower-kidstraining.nl/sociale-vaardigheden/

 

“Ieder kind verdient HorsePower”.