Provincie Flevoland

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Flevoland. Scrol naar beneden.


Jonie Jongejan - Emmeloord

 

Ik ben Jonie Jongejan, NLP paardencoach en gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer. Naast mijn werk als wijkverpleegkundige, heb ik mijn eigen bedrijf in coaching & begeleiding met inzet van paarden en pony’s. Paarden zijn puur in hun communicatie. Ze zijn eerlijk, leven in het hier en nu oordelen niet. Met behulp van de paarden kan het kind ontdekken waar de kwaliteiten van het kind liggen. Er wordt geoefend met het weer leren voelen, omgaan met emoties en het contact maken met de innerlijke kracht van het kind. Dit zorgt ervoor dat het kind weer zelfvertrouwen en kracht vindt om alles weer aan te kunnen en het onbezorgde kind kan zijn.

Pony Power voor Kids is een praktijkgerichte training waarbij het kind in groepsverband op speelse en educatieve wijze wordt geleerd hoe om te gaan met verschillende emoties, het stellen van grenzen, samenwerken en de ontwikkeling van sociale vaardigheden. De directe feedback van zowel de pony als de coaches maakt dat de cursus effectief en waardevol is voor de ontwikkeling van het kind. Door te doen, te ervaren en te beleven zullen de kinderen groeien als persoon. De vaardigheden die zij leren zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven.

Ik coach op mijn eigen boerderij in Emmeloord waar ik mijn paarden en pony’s aan huis heb staan. Meer informatie kunt u vinden op mijn website: www.polderkracht-coaching.nl

Graat tot ziens!