Provincie Overijssel

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Overijssel. Scrol naar beneden.


Puri Groeneveld - Lattrop

Mijn naam is Puri Groeneveld. Ik heb ruim 10 jaar met veel plezier in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht en later als gedragsspecialist. Sinds 2021 ben ik deskundig opgeleid paardencoach en gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer. Wij hebben een mooi bedrijf in het Twentse Lattrop. Naast de paardrijlessen die wij verzorgen, begeleid ik kinderen, jongeren en volwassenen met een hulpvraag. Meerdere keren per jaar organiseer ik Pony Power voor Kids trainingen. Ik creëer hier een veilige sfeer waarin kinderen kunnen oefenen. Kinderen leren dat ze fouten mogen maken, dat ze door kunnen zetten en trots mogen zijn als ze iets nieuws hebben geleerd.  Ik geloof dat kinderen leren door te ervaren en dat dit sneller gaat met plezier!   

Ben je enthousiast geworden? Neem dan een kijkje op onze website: www.meyboom.nl of neem contact met mij op: 

Mail: puri@meyboom.nl 

Tel:    06-51172064 

 


Marjolein Braamhaar - Tilligte

Marjolein Braamhaar | Manege Meinders

“Bij Manege Meinders in Tilligte werk ik met enorm veel plezier en passie aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Naast het geven van paardrijlessen en het managen van de manege zelf, ben ik ook trainer en coach voor het programma Pony Power voor Kids. Ik vind het mooi om te zien hoe je met de inzet van pony’s het zelfvertrouwen van kinderen kunt vergroten. Je ziet ze tijdens de training groeien! Ze leren veel over zichzelf, maar ook van anderen. Hoe mooi is het dat je kinderen een extra zetje kunt geven, zodat ze opgroeien tot evenwichtige persoontjes!”

 

Manege Meinders maakt onderdeel uit van Boerderijcampus, een zorgboerderij waar iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau. Manege Meinders is een manege voor iedereen, met of zonder beperking! Meer informatie vind je op manegemeinders.nl.

 

 

Ouders van kinderen die de cursus al gevolgd hebben, waarderen deze met gemiddeld een 9,5! Met name de praktische leermethode in combinatie met de pony’s wordt als zeer positief en effectief ervaren, door zowel kinderen als ouders.