Provincie Noord-Holland

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Noord-Holland. Scrol naar beneden.


Margriet Kommeren - Amstelveen

Ik ben Margriet Kommeren, gecertificeerd paardencoach (Keulseweg) en Pony Power voor Kids trainer. Na ca. 30 jaar les gegeven te hebben aan kinderen en volwassenen met een beperking ben ik anders naar paarden gaan kijken. Ik zag hoe paarden rekening hielden met de “bijzondere” mens, hoe zij zich aanpasten aan de (on)mogelijkheden van de mens. Daardoor ben ik me nog verder gaan verdiepen in het wezen paard, daar wilde ik meer mee doen, zo kwam ik op het pad van het coachen en Pony Power voor Kids.

Omdat ieder kind de best mogelijke start verdient is de Pony Power voor Kids training een geweldige mogelijkheid om de kinderen weerbaarder te maken en meer zelfvertrouwen te geven. Ook leren zij beter hun grenzen aan te geven en met hun emoties om te gaan.  

De training wordt gegeven op de prachtige locatie van Van Stal in Amstelveen waar alle paarden en pony's op een paddock paradise leven.

 

Meer informatie www.vanstal.nl/dienst/pony-power-voor-kids/


Mary van Egeraat - Den Helder

Ik ben Mary van Egeraat; gediplomeerd paardencoach aangevuld met een certificering als Pony Power voor Kids Trainer. Van origine ben ik psychiatrisch verpleegkundige en persoonlijk begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit doe ik al 28 jaar en momenteel bij GGZ-NHN.

Naast mijn werk coach ik kinderen en volwassenen met behulp van mijn paarden. Dit doe ik op mijn land in het mooie Huisduinerpolder van Den Helder met mijn 2 paarden en pony. Ik coach zowel op als naast het paard, individueel en in groepsverband. Het welzijn van mens en dier staat daarbij voorop.

Ik ben aangesloten bij: Keurmerk Vereniging Paardencoaching Nederland en lid van Solopartners. Wkkgz. (Wet kwaliteit, klachten   en geschillen in de zorg)

Alle informatie kunt u vinden op mijn website: www.maryspaardenpower.nl


Carolien Vlasblom-Groot - Hoorn

Ik ben Carolien Vlasblom – Groot. Kinderpaardencoach van Sterk met Carolien.

Samen met mijn paard Feletha geef ik voornamelijk kinderen die niet lekker in hun vel zitten en onzeker zijn een steuntje in de rug. Ze krijgen meer rust en ruimte in hun hoofd, komen voor zichzelf op en geven hun grenzen aan, zodat ze zich vol zelfvertrouwen in iedere situatie kunnen redden. Dit doe ik onder andere door middel van de Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers trainingen waarin ik beide gecertificeerd ben. Deze trainingen bied ik meerdere keren per jaar aan in de omgeving Hoorn NH. Meer informatie? www.sterkmetcarolien.nl


Sandra Lansue - Avenhorn

Sandra is Paardencoach, gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer en Paardenkracht voor Pubers Trainer. Ze heeft haar opleiding Paardencoaching gevolgd bij het Centrum voor Paardencoaching van Wendela den Tonkelaar. Sandra heeft 40 jaar ervaring met paarden, en begeleid naast volwassenen en teams, ook kinderen en pubers in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ze organiseert de cursus Pony Power voor Kids op haar eigen locatie in Avenhorn.

Meer info: www.paard-en-geluk.nl