Provincie Noord-Holland

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Noord-Holland. Scrol naar beneden.


Lisa en Lana - Amstelveen

Lisa Rutherglen & Lana Wiereijn

 

Lisa werkt sinds 2014 als paardencoach voor haar bedrijf Horse Wisdom.  Daarnaast is Lisa psycholoog/gedragswetenschapper en werkt zij al ruim 20 jaar in de jeugdhulpverlening. Hierdoor heeft Lisa zeer ruime ervaring met allerlei soorten kinderen en alles waar je met opgroeien en opvoeden tegenaan kunt lopen. 

Lana is gediplomeerd Orun instructeur in de paardensport en traint en begeleidt al meer dan 35 jaar diverse mensen met hun paarden en pony`s. Lana probeert tijdens het lesgeven de spiegel die het paard haar over zijn ruiter voorhoud, te vertalen naar de ruiter. Zodat deze inzicht krijgt in eigen handelen. 

Samen met Lana biedt Lisa op de  prachtige boerderij in Amstelveen, met hun IJslanders, de Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers training aan. Keer op keer ziet zij hoeveel plezier kinderen hebben, om op deze ervaringsgerichte manier te leren; met pony’s!

 

Facebook: Horse Wisdom – Coaching with Horses

Instagram: Horse Wisdom_Lisa

 

www.horse-wisdom.nl (under construction)


Juliette Berkhout - Naarden

Ik ben Juliette en ben pedagoog en gecertificeerd paardencoach. Ik coach veel kinderen en (jong)volwassenen met mijn IJslanderkudde in Naarden en Baarn. Ik bied naast mijn eigen coachingpraktijk ook teambuilding, lessen en Pony Power voor Kids cursussen aan.

Coachen doe ik in de wei samen met de vier ontzettend lieve en trouwe IJslanders Maisol, Saeli, Grettir en Tryggur. De bossen en de weidse omgeving waar de paarden staan straalt een rust uit die iedereen goed doet en een veilige en fijne plek is voor kinderen. Mijn ervaring als juf zet ik in om kinderen te leren omgaan met grote en kleine uitdagingen, ieder kind is welkom. Mijn ervaring is dat het zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, de samenwerking, het plezier en innerlijke rust bij ieder kind groeit in de paardenwei.

 

 

Voor meer info, kijk eens op mijn website: www.paardenkindercoach.nl


Margriet Kommeren - Amstelveen

Ik ben Margriet Kommeren, gecertificeerd paardencoach (Keulseweg) en Pony Power voor Kids trainer. Na ca. 30 jaar les gegeven te hebben aan kinderen en volwassenen met een beperking ben ik anders naar paarden gaan kijken. Ik zag hoe paarden rekening hielden met de “bijzondere” mens, hoe zij zich aanpasten aan de (on)mogelijkheden van de mens. Daardoor ben ik me nog verder gaan verdiepen in het wezen paard, daar wilde ik meer mee doen, zo kwam ik op het pad van het coachen en Pony Power voor Kids.

Omdat ieder kind de best mogelijke start verdient is de Pony Power voor Kids training een geweldige mogelijkheid om de kinderen weerbaarder te maken en meer zelfvertrouwen te geven. Ook leren zij beter hun grenzen aan te geven en met hun emoties om te gaan.  

De training wordt gegeven op de prachtige locatie van Van Stal in Amstelveen waar alle paarden en pony's op een paddock paradise leven.

 

Meer informatie www.vanstal.nl/dienst/pony-power-voor-kids/