Provincie Noord-Holland

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Noord-Holland. Scrol naar beneden.


Margriet Kommeren - Amstelveen

Ik ben Margriet Kommeren, gecertificeerd paardencoach (Keulseweg) en Pony Power voor Kids trainer. Na ca. 30 jaar les gegeven te hebben aan kinderen en volwassenen met een beperking ben ik anders naar paarden gaan kijken. Ik zag hoe paarden rekening hielden met de “bijzondere” mens, hoe zij zich aanpasten aan de (on)mogelijkheden van de mens. Daardoor ben ik me nog verder gaan verdiepen in het wezen paard, daar wilde ik meer mee doen, zo kwam ik op het pad van het coachen en Pony Power voor Kids.

Omdat ieder kind de best mogelijke start verdient is de Pony Power voor Kids training een geweldige mogelijkheid om de kinderen weerbaarder te maken en meer zelfvertrouwen te geven. Ook leren zij beter hun grenzen aan te geven en met hun emoties om te gaan.  

De training wordt gegeven op de prachtige locatie van Van Stal in Amstelveen waar alle paarden en pony's op een paddock paradise leven.

 

Meer informatie www.vanstal.nl/dienst/pony-power-voor-kids/


Carolien Vlasblom-Groot - Hoorn

Ik ben Carolien Vlasblom – Groot. Kinderpaardencoach van Sterk met Carolien.

Samen met mijn paard Feletha geef ik voornamelijk kinderen die niet lekker in hun vel zitten en onzeker zijn een steuntje in de rug. Ze krijgen meer rust en ruimte in hun hoofd, komen voor zichzelf op en geven hun grenzen aan, zodat ze zich vol zelfvertrouwen in iedere situatie kunnen redden. Dit doe ik onder andere door middel van de Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers trainingen waarin ik beide gecertificeerd ben. Deze trainingen bied ik meerdere keren per jaar aan in de omgeving Hoorn NH. Meer informatie? www.sterkmetcarolien.nl