Provincie Gelderland

Scrol naar beneden voor een overzicht van trainers in de Provincie Gelderland.


Monique Maas - Ede

Mijn naam is Monique en samen met de pony’s Sophie & Wilma bied ik diverse vormen van coaching aan voor volwassenen & kids. De cursus Pony Power voor Kids is er een van. Het is een superleuke manier voor ieder kind om de persoonlijke kracht spelenderwijs te ontdekken en zich sociaal-emotioneel te ontwikkelen. Deze cursus bied ik aan in groepjes van maximaal 4 kinderen, zodat ik ieder kind ook voldoende persoonlijke aandacht kan geven. Ieder kind is uniek! Hij/zij mag vooral zichzelf zijn en ontdekken wat hij/zij daarvoor nodig heeft. Vooral hoog-sensitieve kinderen ervaren de unieke coach-locatie in de boomgaard op Kinderboerderij de Oude Hofstede in Ede als zeer prettig.

 

Wil je meer over mij weten over mij als coach, mijn aanbod of in het bijzonder de cursus Pony Power voor Kids, neem dan gerust een kijkje op mijn website www.ponypowerede.nl of neem contact op via moonszicht@outlook.com. De pony’s en ik ontmoeten jou graag!


Martine Spijker - Wijchen

In het mooie Wijchen, naast Nijmegen, heb ik mijn coach praktijk “Spiegelendeweide”.

Ik ben Martine Spijker en ik ben opgeleid tot Horse Assisted Coach, in de volksmond ook wel paardencoach genoemd. Daarnaast ben ik gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer.

 

In een mooie weide geef ik samen met mijn 3 pony’s individuele coaching en groeps- coaching aan volwassenen en kinderen. Daarnaast verzorg ik een aantal keer per jaar de Pony Power voor Kids cursus. Kijk voor meer informatie over mij en mijn paarden of voor actuele cursusdata op www.spiegelendeweide.nl

 

Ik werk laagdrempelig en zonder verwachtingen. Dus ook als je gewoon nieuwsgierig bent, neem gerust contact met me op.

Dit kan via het contactformulier op de website of via mijn telefoon nummer op

06-46270979. Wie weet tot snel!

 

Groetjes Martine Spijker


Eva Stadhouder - Beekbergen

Ik ben Eva, gediplomeerd paardencoach en gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer.

Met mijn paarden bied ik verschillende vormen van individuele coaching aan, mijn specialisatie ligt op het vlak van specifieke doelgroepen en adoptie.

Als moeder van twee mooie adoptiekinderen uit China heb ik mogen ervaren, dat wanneer

kinderen een kleine achterstand hebben op sociaal emotioneel vlak, het heel erg fijn is wanneer daar een beetje hulp bij geboden kan worden. Mijn kinderen zijn mede door wat extra begeleiding ontzettend gegroeid en kunnen zich nu goed staande houden. Ik heb het

daarom ook als vanzelfsprekend gevonden, om de training Pony Power voor Kids te gaan volgen. Mijn jongens zijn er sterker door geworden, ik gun dat ieder kind en help hier graag bij als coach. Pony Power voor kids is toegankelijk, speels en een hele fijne training voor kinderen om weerbaarder te worden. Al jaren werk ik in de verstandelijk gehandicaptenzorg als verpleegkundige, ik zie daar om me heen dat ook deze doelgroep baat heeft bij coaching/ begeleiding op sociaal emotioneel vlak.

Voor meer informatie nodig ik u uit op mijn site www.flowpaardencoach.nl