Provincie Gelderland

Scrol naar beneden voor een overzicht van trainers in de Provincie Gelderland.


Monique Maas - Ede

Mijn naam is Monique en samen met de pony’s Sophie & Wilma bied ik diverse vormen van coaching aan voor volwassenen & kids. De cursus Pony Power voor Kids is er een van. Het is een superleuke manier voor ieder kind om de persoonlijke kracht spelenderwijs te ontdekken en zich sociaal-emotioneel te ontwikkelen. Deze cursus bied ik aan in groepjes van maximaal 4 kinderen, zodat ik ieder kind ook voldoende persoonlijke aandacht kan geven. Ieder kind is uniek! Hij/zij mag vooral zichzelf zijn en ontdekken wat hij/zij daarvoor nodig heeft. Vooral hoog-sensitieve kinderen ervaren de unieke coach-locatie in de boomgaard op Kinderboerderij de Oude Hofstede in Ede als zeer prettig.

 

Wil je meer over mij weten over mij als coach, mijn aanbod of in het bijzonder de cursus Pony Power voor Kids, neem dan gerust een kijkje op mijn website www.ponypowerede.nl of neem contact op via moonszicht@outlook.com. De pony’s en ik ontmoeten jou graag!


Martine Spijker - Wijchen

In het mooie Wijchen, naast Nijmegen, heb ik mijn coach praktijk “Spiegelendeweide”.

Ik ben Martine Spijker en ik ben opgeleid tot Horse Assisted Coach, in de volksmond ook wel paardencoach genoemd. Daarnaast ben ik gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer.

 

In een mooie weide geef ik samen met mijn 3 pony’s individuele coaching en groeps- coaching aan volwassenen en kinderen. Daarnaast verzorg ik een aantal keer per jaar de Pony Power voor Kids cursus. Kijk voor meer informatie over mij en mijn paarden of voor actuele cursusdata op www.spiegelendeweide.nl

 

Ik werk laagdrempelig en zonder verwachtingen. Dus ook als je gewoon nieuwsgierig bent, neem gerust contact met me op.

Dit kan via het contactformulier op de website of via mijn telefoon nummer op

06-46270979. Wie weet tot snel!

 

Groetjes Martine Spijker


Edith Dorand - Groesbeek

Hallo, Ik ben Edith Dorand en op de foto zie je mij met mijn twee helpende hoeven River en Fleur. 

Ik ben SKJ-geregistreerd gezin- en jeugdprofessional. Ik heb ervaring met pedagogische advisering, autisme, hoogbegaafdheid, kinderen met volle hoofden, piekergedachtes en onzekere kinderen, maar iedereen is welkom! 

Tevens ben ik Pony Power voor Kids trainer en geef ik paardrijles aan kinderen die het lastig vinden om in een groep te rijden.  Ik geef individuele coaching en trainingen met of zonder hulp van pony's en dit doe ik in samenwerking met hippisch centrum Groesbeek.

 

Ben je nieuwsgierig geworden neem dan eens een kijkje op mijn site: www.hoefvoorhoefkindercoaching.nl  


Eva Stadhouder - Beekbergen

Ik ben Eva, gediplomeerd paardencoach en gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer.

Met mijn paarden bied ik verschillende vormen van individuele coaching aan, mijn specialisatie ligt op het vlak van specifieke doelgroepen en adoptie.

Als moeder van twee mooie adoptiekinderen uit China heb ik mogen ervaren, dat wanneer

kinderen een kleine achterstand hebben op sociaal emotioneel vlak, het heel erg fijn is wanneer daar een beetje hulp bij geboden kan worden. Mijn kinderen zijn mede door wat extra begeleiding ontzettend gegroeid en kunnen zich nu goed staande houden. Ik heb het

daarom ook als vanzelfsprekend gevonden, om de training Pony Power voor Kids te gaan volgen. Mijn jongens zijn er sterker door geworden, ik gun dat ieder kind en help hier graag bij als coach. Pony Power voor kids is toegankelijk, speels en een hele fijne training voor kinderen om weerbaarder te worden. Al jaren werk ik in de verstandelijk gehandicaptenzorg als verpleegkundige, ik zie daar om me heen dat ook deze doelgroep baat heeft bij coaching/ begeleiding op sociaal emotioneel vlak.

Voor meer informatie nodig ik u uit op mijn site www.flowpaardencoach.nl


Bernadette Nijhuis - Winterswijk

Bernadette is opgeleid tot Paardencoach en gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer. Daarnaast geeft ze rijlessen, gespecialiseerd in Houding, Zit en Beweging. Hierbij ligt de nadruk op balans en samenwerking. Bernadette wil graag uitdragen dat paarden en pony's zoveel méér zijn dan 'dieren waarmee je kunt rijden'. De Pony Power voor kids-cursus is daarvan weer een bewijs. Met dieren kunnen kinderen veel leren en ontdekken, daar draagt ze graag haar steentje aan bij. Meer informatie: www.chevalja.nl