Provincie Gelderland

Scrol naar beneden voor een overzicht van trainers in de Provincie Gelderland.


Joukje Derksen - Loenen

Hoi, mijn naam is Joukje.

Samen met mijn man, kinderen en dieren, woon ik in het mooie dorp Loenen vlakbij de Veluwe.

Vorig jaar hebben wij hier één van onze dromen mogen verwezenlijken en zijn wij een gezinshuis gestart, waar 8 jongeren en jong volwassenen wonen, werken, leren en leven. Dit doen wij met veel enthousiasme, warmte en gezelligheid.

Mijn andere droom, het werken met paarden én mensen kan ik in mijn coachpraktijk ‘Live Your Dreams’ Paardencoaching mooi combineren. Ik coach kinderen, jongeren, (jong) volwassenen en teams. Samen met mijn man Stefan, en onze pony’s, geef ik de Pony Power voor Kids cursus.   

Wil je meer weten over ons, over onze plek en over onze paarden en pony’s? Neem dan gerust eens contact met mij op via telefoonnummer 0658988814 of via de mail contact@lydzorg.nl

 

Ook kun je een kijkje nemen op www.lydzorg/ponypower.nl


Monique Maas - Ede

Mijn naam is Monique en samen met de pony’s Sophie & Wilma bied ik diverse vormen van coaching aan voor volwassenen & kids. De cursus Pony Power voor Kids is er een van. Het is een superleuke manier voor ieder kind om de persoonlijke kracht spelenderwijs te ontdekken en zich sociaal-emotioneel te ontwikkelen. Deze cursus bied ik aan in groepjes van maximaal 4 kinderen, zodat ik ieder kind ook voldoende persoonlijke aandacht kan geven. Ieder kind is uniek! Hij/zij mag vooral zichzelf zijn en ontdekken wat hij/zij daarvoor nodig heeft. Vooral hoog-sensitieve kinderen ervaren de unieke coach-locatie in de boomgaard op Kinderboerderij de Oude Hofstede in Ede als zeer prettig.

 

Wil je meer over mij weten over mij als coach, mijn aanbod of in het bijzonder de cursus Pony Power voor Kids, neem dan gerust een kijkje op mijn website www.ponypowerede.nl of neem contact op via moonszicht@outlook.com. De pony’s en ik ontmoeten jou graag!


Eva Stadhouder - Beekbergen

Ik ben Eva, gediplomeerd Paardencoach en gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer. 

 

 

In Beekbergen heb ik mijn coach locatie, samen met mijn drie paarden zijn wij FLOW Paard & Coach. 

Ik bied verschillende vormen van coaching aan ,zowel individueel kinderen / volwassenen en teams. 

 

Maar ook Pony Power voor Kids, waarom? 

Als moeder van twee mooie adoptiekinderen uit China , heb ik mogen ervaren hoe waardevol het is wanneer kinderen een extra steun in de rug krijgen als ze het op bepaalde vlakken lastig vinden. Een sociale vaardigheidstraining kan daarbij helpen. Mijn kinderen zijn hier sterker door geworden, dat gun ik elk kind en geef daarom graag deze training! 

Pony Power voor Kids is toegankelijk, heerlijk buiten, in samenwerking met de pony en in kleine groepjes van maximaal 4 kinderen. 

Leren, ervaren en doen in Beekbergen waar je rust en ruimte ervaart van de Veluwe. 

 

Voor meer informatie over mijn diensten, de training of over mij als coach verwijs ik naar mijn website 

www.flowpaardencoach.nl een app sturen mag ook naar 06-15656901. 

 

 

De koffie en limonade staat klaar voor een gratis kennismaking, wie weet tot gauw!

Groet Eva Stadhouder