Provincie Limburg

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Limburg. Scrol naar beneden.


Groots & Puur met Paardenkracht - Velden

Evelien Mustert en Jolijn Grooten zijn de bedenkers en makers van het concept Pony Power voor Kids. Beide coaches zijn deskundig opgeleid en hebben een schat aan ervaring. Evelien heeft veel ervaring uit het onderwijs en Jolijn heeft veel ervaring met groepsprocessen en NLP. Samen geven zij 2 maal per jaar de cursus Pony Power voor Kids samen met de pony's Elvis en Juul. Voor meer info klik hier.


Hoeve 77 - Weert

Wij zijn Bart en Marije. Wij zijn de eigenaren van Hoeve 77.

We zijn gecertificeerd als Pony Power voor Kids Trainers. Daarnaast hebben we ‘Coaching met paard als spiegel’ bij HorSense en de wetenschappelijk onderbouwde opleiding paardencoaching gedaan bij Open2Contact gedaan. Bovendien hebben we een achtergrond in het onderwijs. Als geen ander zijn we in staat om kinderen in hun kracht te zetten.

Hoeve 77 beschikt over eigen pony’s.

Lekker buiten in de wei naast Hoeve 77 staan onze eigen pony’s. Daarmee creëren we als Pony voor Kids coaches een dynamische en leerrijke omgeving. Met lessen die praktijkgericht, educatief en speels zijn mét pony’s. De kinderen krijgen directe feedback van zowel de paarden als van ons. Dat maakt de cursus effectief en waardevol voor de ontwikkeling van kinderen. Leren van en met elkaar en de pony’s. Letterlijk in beweging komen, zelf doen, zelf ervaren en zelf leren. 

Onze ervaring is dat onze ‘Pony Power Kids’ zo al op jonge leeftijd belangrijke stappen zetten als een stevige basis voor hun verdere ontwikkeling. Coaching - Hoeve77 Studiebegeleiding


Oppe Egchelsehei - Egchel

Wij zijn Emmy Bouten en Heddeke Zeegers. Vanuit ‘Oppe Egchelsehei’ bieden wij Pony Power voor Kids aan. De krachtige werking van pony’s was voor ons al bekend. Met Pony Power kunnen wij onze kennis en ervaring middels een gedegen cursus overbrengen op kinderen. Hoe mooi is het dat de cursus lekker in de natuur en tussen dieren kan worden gevolgd.

Voor ons is het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en op hun eigen tempo kunnen groeien.

 

 

Wil je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: www.egchelsehei.nl


Horse & Happiness - Maastricht

Wij, Odette Gloudemans en Milou Uiterwijk zijn naast paardencoaches ook gecertificeerd Pony Power voor Kids trainers. Wij zijn gevestigd in Maastricht en bieden de cursus aan bij Ruitersportcentrum ’t Vroendael. Beiden zijn we vanaf jongs af aan bij de paarden te vinden en zijn we al meer dan 5 jaar werkzaam in de jeugd -en volwassenhulpverlening. Onze passie en werkervaring hebben wij gecombineerd en zijn sinds augustus 2020 trotse eigenaar van Horse & Happiness. Voor meer informatie:

www.horse-happiness.nl, info@horse-happiness.nl, 06-38941240/ 0641777020


Natascha Steegh - Venlo (Boekend)

Mijn naam is Natascha Steegh-Huijs. Ik heb 15 jaar, tot 2014, met veel plezier bij Rubicon Jeugdzorg gewerkt als jongerenwerker, groepsleider en werkbegeleider. De meeste jaren als ambulant jongerenwerker. Daarvoor heb ik in een observatiecentrum, bij Gastenhof en bij huize st. Joseph in Cadier en Keer gewerkt. Ik geef sinds 2007 trainingen aan (jeugd)hulpverleners. Ik heb de opleiding SPH afgerond in 1997 en aanvullende cursussen gedaan, zoals de VertrekTraining, oplossingsgericht werken, Werkbegeleider (hbo), Oplossingsgericht coachen met honden, Equilibre Coaching bij Terra Natura (nu Equidocoach), Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers.

Met Kadanz Coaching breng ik het beste van twee werelden bij elkaar. Kinderen die op een ontspannen, leuke manier leren in en door de natuur en bij de dieren.

https://kadanzcoaching.nl/kinderen/pony-power-voor-kids/

 


Suzanne Wijers - Horst

Mijn naam is Suzanne Wijers. Als gediplomeerd paardencoach heb ik mij gespecialiseerd op rouw, verlies en trauma. Sinds 2022 is daar Pony Power voor Kids bijgekomen. Samen met mijn zus Diana Verheijen en mijn 2 shetlanders Saartje en Winter verzorg ik de Pony Power trainingen.

Bij het coachen van volwassen coachees zag ik vaak dat de oorsprong van de coach/hulpvraag in de jeugdjaren lag. Dat heeft mij aan het denken gezet, want hoe fijn zou het zijn om kinderen al steviger in hun schoenen te kunnen zetten en hun zelfbewustzijn te laten groeien, zodat coach- en hulpvragen op latere leeftijd gemakkelijker op te vangen zouden zijn?

En zo kwam Pony Power voor Kids op mijn pad, een unieke cursus om het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn van kinderen te laten groeien. Speels en educatief, heerlijk in de buitenlucht. Doen, ervaren, leren. Laat je verrassen!

Nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Neem een kijkje op www.ponypowerhorst.nl of op www.touwtjesineigenhand.nl. Groetjes, Suzanne.


Sylke Herpers - Thorn

Sylke is sinds februari 2018 gecertificeerd

Pony Power voor Kids trainer. Tevens is zij deskundig opgeleid paardencoach en

heeft zij diverse psychologiecursussen en coachopleidingen gevolgd. Werken met

kinderen in combinatie met paarden, dat is haar passie. "De kids zien vooruitgaan doordat ze zelf dingen uitproberen, doen en ervaren; dat is toch fantastisch! En als kers op de taart: ze vervolgens zien stralen door hetgeen dat ze ZELF gedaan en bereikt hebben, dat is waar het om draait!!" Kinderen met rust, vertrouwen en spelenderwijs begeleiden in hun ontwikkeling, dat is waar Sylke voor staat. Neem voor meer informatie over Sylke en haar praktijk Challenge Coaching een kijkje op haar website http://www.challenge-coaching.nl/


Esmee Holtermans - Well

Esmee Holtermans is gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer en biedt de cursussen aan vanaf Ruitersportcentrum Seurenheide.

Voor meer info: www.rsc-seurenheide.nl