Provincie Limburg

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Limburg. Scrol naar beneden.


Groots & Puur met Paardenkracht - Velden

Evelien Mustert en Jolijn Grooten zijn de bedenkers en makers van het concept Pony Power voor Kids. Beide coaches zijn deskundig opgeleid en hebben een schat aan ervaring. Evelien heeft veel ervaring uit het onderwijs en Jolijn heeft veel ervaring met groepsprocessen en NLP. Samen geven zij 2 maal per jaar de cursus Pony Power voor Kids samen met de pony's Elvis en Juul. Voor meer info klik hier.


Horse & Happiness - Maastricht

Wij, Odette Gloudemans en Milou Uiterwijk zijn naast paardencoaches ook gecertificeerd Pony Power voor Kids trainers. Wij zijn gevestigd in Maastricht en bieden de cursus aan bij Ruitersportcentrum ’t Vroendael. Beiden zijn we vanaf jongs af aan bij de paarden te vinden en zijn we al meer dan 5 jaar werkzaam in de jeugd -en volwassenhulpverlening. Onze passie en werkervaring hebben wij gecombineerd en zijn sinds augustus 2020 trotse eigenaar van Horse & Happiness. Voor meer informatie:

www.horse-happiness.nl, info@horse-happiness.nl, 06-38941240/ 0641777020


Natascha Steegh - Venlo (Boekend)

Mijn naam is Natascha Steegh-Huijs. Ik heb 15 jaar, tot 2014, met veel plezier bij Rubicon Jeugdzorg gewerkt als jongerenwerker, groepsleider en werkbegeleider. De meeste jaren als ambulant jongerenwerker. Daarvoor heb ik in een observatiecentrum, bij Gastenhof en bij huize st. Joseph in Cadier en Keer gewerkt. Ik geef sinds 2007 trainingen aan (jeugd)hulpverleners. Ik heb de opleiding SPH afgerond in 1997 en aanvullende cursussen gedaan, zoals de VertrekTraining, oplossingsgericht werken, Werkbegeleider (hbo), Oplossingsgericht coachen met honden, Equilibre Coaching bij Terra Natura (nu Equidocoach), Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers.

Met Kadanz Coaching breng ik het beste van twee werelden bij elkaar. Kinderen die op een ontspannen, leuke manier leren in en door de natuur en bij de dieren.

https://kadanzcoaching.nl/kinderen/pony-power-voor-kids/

 


Suzanne Wijers - Horst

Mijn naam is Suzanne Wijers. Als gediplomeerd paardencoach heb ik mij gespecialiseerd op rouw, verlies en trauma. Sinds 2022 is daar Pony Power voor Kids bijgekomen. Samen met mijn zus Diana Verheijen en mijn 2 shetlanders Saartje en Winter verzorg ik de Pony Power trainingen.

Bij het coachen van volwassen coachees zag ik vaak dat de oorsprong van de coach/hulpvraag in de jeugdjaren lag. Dat heeft mij aan het denken gezet, want hoe fijn zou het zijn om kinderen al steviger in hun schoenen te kunnen zetten en hun zelfbewustzijn te laten groeien, zodat coach- en hulpvragen op latere leeftijd gemakkelijker op te vangen zouden zijn?

En zo kwam Pony Power voor Kids op mijn pad, een unieke cursus om het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn van kinderen te laten groeien. Speels en educatief, heerlijk in de buitenlucht. Doen, ervaren, leren. Laat je verrassen!

Nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Neem een kijkje op www.ponypowerhorst.nl of op www.touwtjesineigenhand.nl. Groetjes, Suzanne.


Sylke Herpers - Thorn

Sylke is sinds februari 2018 gecertificeerd

Pony Power voor Kids trainer. Tevens is zij deskundig opgeleid paardencoach en

heeft zij diverse psychologiecursussen en coachopleidingen gevolgd. Werken met

kinderen in combinatie met paarden, dat is haar passie. "De kids zien vooruitgaan doordat ze zelf dingen uitproberen, doen en ervaren; dat is toch fantastisch! En als kers op de taart: ze vervolgens zien stralen door hetgeen dat ze ZELF gedaan en bereikt hebben, dat is waar het om draait!!" Kinderen met rust, vertrouwen en spelenderwijs begeleiden in hun ontwikkeling, dat is waar Sylke voor staat. Neem voor meer informatie over Sylke en haar praktijk Challenge Coaching een kijkje op haar website http://www.challenge-coaching.nl/


Roy Zinzen - Ransdaal

Ik ben Roy, ik ben sociaal pedagogisch hulpverleenster en ruim 15 jaar werkzaam geweest in een orthopedagogisch behandelinstituut voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische problemen.

 

Ook ben ik equitherapeute (SHP-E) en coach en gespecialiseerd in het werken met kinderen met faalangst.

 

Momenteel ben ik nog parttime werkzaam als trajectbegeleidster in een opvang voor dak- en thuisloze jongeren en hiernaast run ik een praktijk aan huis waar ik met mijn paarden Rakker en Quirienus individuele begeleiding biedt aan kinderen en jongeren met een hulpvraag. De Pony Power voor Kids trainingen vinden plaats bij mij aan huis, in Ransdaal, in het Zuid Limburgse Heuvelland waar we in een prachtige omgeving, in rust en ruimte met de paarden en kinderen aan de slag kunnen.

 

Kijk snel eens op mijn website! www.equiteam-heuvelland.nl

 

info@equiteam-heuvelland.nl -06-15544660

 

 Ik verheug me op je komst!

 

Tot gauw, groetjes Roy


Esmee Holtermans - Well

Esmee Holtermans is gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer en biedt de cursussen aan vanaf Ruitersportcentrum Seurenheide.

Voor meer info: www.rsc-seurenheide.nl