Provincie Zuid-Holland

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Zuid-Holland. Scrol naar beneden.


Kirsten Weps - Tinte (Gemeente Brielle)

Met HorsePower Training en Coaching ondersteun ik kinderen en volwassenen bij verschillende hulpvragen en om het beste uit zichzelf te halen. Met name kinderen kunnen vaak een (positief) steuntje in de rug gebruiken. Op school is er weinig ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er wordt veel verwacht van onze kinderen. Naast een hoge werkdruk moeten zij zich ook onderling goed staande weten te houden. Iets waar veel kinderen wel moeite mee hebben en wat vaak vervelende situaties oplevert. In plaats van de kinderen te troosten en te zeggen dat het allemaal wel goed komt maken we een plan om ze weerbaarder te maken. Zelfvertrouwen en hoe kinderen met verschillende gebeurtenissen om kunnen gaan zijn belangrijke lessen voor een kind. Natuurlijk gebeuren er nog steeds "onverwachte" dingen. Dit hoort ook bij het leven. Maar doordat ze zichzelf beter leren kennen en weten hoe het ook anders kan, kunnen ze zelf beslissen hoe ze met verschillende gebeurtenissen omgaan.  Ze worden sterker en nemen dit mee voor de rest van hun leven.

Alle data van de Pony Power voor Kids cursussen staan op de website: 

https://horsepower-kidstraining.nl/sociale-vaardigheden/

 

“Ieder kind verdient HorsePower”.


Annemieke Blokzijl - Pijnacker

 

Annemieke Blokzijl helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen in relatie tot de ander. Omgaan met jezelf en andere mensen heet Omgangskunde. Met haar bedrijf Puur Beweging staat het vakgebied Omgangskunde centraal en nemen paarden een belangrijke rol in.

 

Met Thor en Dorus mag je ervaren hoe je dat nu precies doet: omgaan met anderen. Dat is belangrijk, want mensen gaan altijd met andere mensen om. Het heeft ook te maken met wie je bent en hoe je je voelt. (On)gemerkt werk je altijd aan je (zelf)vertrouwen, (zelf)respect, innerlijke kracht en (zelf)inzicht.

 

Wil jij weten wanneer er een Pony Power voor Kids cursus plaatsvindt op mijn locatie?

Kijk dan op www.puurbeweging.com

 


Lydia Veen - Nieuwerkerk aan den IJssel

Lydia Veen is Freestyle rij-instructeur, trainer en Equine Assisted Coach.

In 2015 startte ze met haar bedrijf: Equily. Lydia werkt vanuit haar passie voor mens en paard. Vanuit haar jarenlange ervaring binnen het werken in de zorg en haar ervaring met paarden combineert ze nu beide binnen haar bedrijf Equily. Lydia

geeft rijles, traint paarden en geeft coaching samen met haar paarden.

Eind 2017 heeft Lydia de training Pony Power voor kids gedaan en is nu gecertificeerd Pony Power voor kids trainer. Zij geeft de training in Nieuwerkerk aan den IJssel. Haar passie is om kinderen te helpen zichzelf te mogen zijn en samen

met hen te ontdekken wat hun kracht is. Een stukje Pony Power meegeven!

Ieder mens en ieder paard is uniek. Het mooiste wat je kan zijn is jezelf!

Kijk voor meer info op www.equily.nl