Provincie Overijssel

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Overijssel. Scrol naar beneden.


Marjolein Braamhaar - Tilligte

Marjolein Braamhaar | Manege Meinders

“Bij Manege Meinders in Tilligte werk ik met enorm veel plezier en passie aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Naast het geven van paardrijlessen en het managen van de manege zelf, ben ik ook trainer en coach voor het programma Pony Power voor Kids. Ik vind het mooi om te zien hoe je met de inzet van pony’s het zelfvertrouwen van kinderen kunt vergroten. Je ziet ze tijdens de training groeien! Ze leren veel over zichzelf, maar ook van anderen. Hoe mooi is het dat je kinderen een extra zetje kunt geven, zodat ze opgroeien tot evenwichtige persoontjes!”

 

Manege Meinders maakt onderdeel uit van Boerderijcampus, een zorgboerderij waar iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau. Manege Meinders is een manege voor iedereen, met of zonder beperking! Meer informatie vind je op manegemeinders.nl.

 

 

Ouders van kinderen die de cursus al gevolgd hebben, waarderen deze met gemiddeld een 9,5! Met name de praktische leermethode in combinatie met de pony’s wordt als zeer positief en effectief ervaren, door zowel kinderen als ouders.