Provincie Noord-Holland

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Noord-Holland. Scrol naar beneden.


Carolien Vlasblom-Groot - Hoorn

Ik ben Carolien Vlasblom – Groot. Kinderpaardencoach van Sterk met Carolien.

Samen met mijn paard Feletha geef ik voornamelijk kinderen die niet lekker in hun vel zitten en onzeker zijn een steuntje in de rug. Ze krijgen meer rust en ruimte in hun hoofd, komen voor zichzelf op en geven hun grenzen aan, zodat ze zich vol zelfvertrouwen in iedere situatie kunnen redden. Dit doe ik onder andere door middel van de Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers trainingen waarin ik beide gecertificeerd ben. Deze trainingen bied ik meerdere keren per jaar aan in de omgeving Hoorn NH. Meer informatie? www.sterkmetcarolien.nl


Sandra Lansue - Avenhorn

Sandra is Paardencoach, gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer en Paardenkracht voor Pubers Trainer. Ze heeft haar opleiding Paardencoaching gevolgd bij het Centrum voor Paardencoaching van Wendela den Tonkelaar. Sandra heeft 40 jaar ervaring met paarden, en begeleid naast volwassenen en teams, ook kinderen en pubers in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ze organiseert de cursus Pony Power voor Kids op haar eigen locatie in Avenhorn.

Meer info: www.paard-en-geluk.nl