Provincie Noord-Holland

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Noord-Holland. Scroll naar beneden.


Mary van Egeraat - Den Helder

Ik ben Mary van Egeraat, moeder van een zoon van 9 jaar oud met de diagnose adhd. Ik heb ruim 20 jaar met kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking als persoonlijk begeleider gewerkt. Sinds 2 jaar werk ik voor de GGZ-NHN als psychiatrische

verpleegkundige. Naast mijn werk coach ik met behulp van paarden, waar ik voor ben opgeleid. Ook ben ik gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer. Ook heb ik veel cursussen gevolgd zoals, motiverende gesprekvoering, omgaan met agressie, competentie gericht coachen, aanvullende autisme cursus, rots en water training en ben in het bezit van mijn BHV certificaat.

Gezien mijn interesse in het functioneren van de mens en de passie voor paarden, is het coachen met paarden een ideale combinatie voor mij. Samen met mijn 2 paarden en pony coach ik aan de Huisduinerweg te Den Helder, waar ik in bezit ben van een stuk land met een buitenbak. Ik richt mij vooral op kinderen en mensen met een licht verstandelijke beperking. Maar natuurlijk is iedereen welkom. 

Mijn Motto is: " je bent wie je wilt zijn". Meer informatie vind je op www.maryspaardenpower.nl


Sandra Lansue - Avenhorn

Sandra is Paardencoach, gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer en Paardenkracht voor Pubers Trainer. Ze heeft haar opleiding Paardencoaching gevolgd bij het Centrum voor Paardencoaching van Wendela den Tonkelaar. Sandra heeft 40 jaar ervaring met paarden, en begeleid naast volwassenen en teams, ook kinderen en pubers in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ze organiseert de cursus Pony Power voor Kids op haar eigen locatie in Avenhorn.

Meer info: www.paard-en-geluk.nl


Tjitske Bakker - Avenhorn

Tjitske is paardencoach en gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer. Tevens is zij Orun gediplomeerd instructrice met ruim 30 jaar ervaring in het geven van ponylessen aan kinderen. Tjitske heeft een eigen manegebedrijf met binnenaccommodatie en fijne brave pony's. Er heerst een gemoedelijke, fijne sfeer waar kinderen zich direct thuis voelen. De cursus Pony Power voor Kids geeft zij op haar eigen locatie in Avenhorn en in Amsterdam.

Meer info op www.spiegelen-met-paarden.nl


Sacha ter Beek en Isabel Hompert - Muiden en Badhoevedorp

Sacha ter Beek en Isabel Hompert, deskundig opgeleid paardencoach (volwassenen, kinderen, systemisch), beide werkzaam met en licentiehouder van de CREF-Methode (alles omtrent het basisvertrouwen en traumaverwerking) en Pony Power Voor Kids trainers. De cursus wordt gegeven op onze locatie in Muiden en Badhoevedorp. Bezoek voor meer informatie: www.bekind-coaching.nl of www.equiniek.nl.