Provincie Limburg

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Limburg. Scroll naar beneden.


Groots & Puur met Paardenkracht - Velden

Evelien Mustert en Jolijn Grooten zijn de bedenkers en makers van het concept Pony Power voor Kids. Beide coaches zijn deskundig opgeleid en hebben een schat aan ervaring. Evelien heeft veel ervaring uit het onderwijs en Jolijn heeft veel ervaring met groepsprocessen en NLP. Samen geven zij 2 maal per jaar de cursus Pony Power voor Kids samen met de pony's Elvis en Juul. Voor meer info klik hier.


Sylke Herpers - Thorn

Sylke is sinds februari 2018 gecertificeerd

Pony Power voor Kids trainer. Tevens is zij deskundig opgeleid paardencoach en

heeft zij diverse psychologiecursussen en coachopleidingen gevolgd. Werken met

kinderen in combinatie met paarden, dat is haar passie. "De kids zien vooruitgaan doordat ze zelf dingen uitproberen, doen en ervaren; dat is toch fantastisch! En als kers op de taart: ze vervolgens zien stralen door hetgeen dat ze ZELF gedaan en bereikt hebben, dat is waar het om draait!!" Kinderen met rust, vertrouwen en spelenderwijs begeleiden in hun ontwikkeling, dat is waar Sylke voor staat. Neem voor meer informatie over Sylke en haar praktijk Challenge Coaching een kijkje op haar website http://www.challenge-coaching.nl/


Joke Raijmakers - Roggel

Hoi, Ik ben Joke Raijmakers, eigenaar van "Paard en G.r.o.e.i." en (kinder)coach met paarden. De letters van G.r.o.e.i. geven

aan welke pijlers in mijn werk met paard en kind belangrijk zijn: Gevoel, Rust,

Ontwikkelen, Ervaren en Inzicht. We zijn altijd lekker buiten bij en met de

pony's bezig zodat er spelenderwijs geleerd wordt. Je kunt bij mij terecht voor

zowel een groepscursus Pony Power voor Kids, als voor individuele sessies. Kijk voor meer info op mijn website www.paardengroei.nl. Tot gauw!

 


Roy Zinzen - Ransdaal

Ik ben Roy, ik ben sociaal pedagogisch hulpverleenster en ruim 15 jaar werkzaam geweest in een orthopedagogisch behandelinstituut voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische problemen.

 

Ook ben ik equitherapeute (SHP-E) en coach en gespecialiseerd in het werken met kinderen met faalangst.

 

Momenteel ben ik nog parttime werkzaam als trajectbegeleidster in een opvang voor dak- en thuisloze jongeren en hiernaast run ik een praktijk aan huis waar ik met mijn paarden Rakker en Quirienus individuele begeleiding biedt aan kinderen en jongeren met een hulpvraag. De Pony Power voor Kids trainingen vinden plaats bij mij aan huis, in Ransdaal, in het Zuid Limburgse Heuvelland waar we in een prachtige omgeving, in rust en ruimte met de paarden en kinderen aan de slag kunnen.

 

Kijk snel eens op mijn website! www.equiteam-heuvelland.nl

 

info@equiteam-heuvelland.nl -06-15544660

 

 Ik verheug me op je komst!

 

Tot gauw, groetjes Roy


Esmee Holtermans - Well

Esmee Holtermans is gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer en biedt de cursussen aan vanaf Ruitersportcentrum Seurenheide.

Voor meer info: www.rsc-seurenheide.nl