Provincie Friesland

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Friesland. Scrol naar beneden.


Rianne Sibma - Rottum (bij Heerenveen)

 

Ik ben gecertificeerd (Kinder)Paardencoach en Pony Power voor Kids trainer. Op mijn eigen hippische bedrijf vlakbij Heerenveen bied ik naast “algemene” paardencoaching voor kinderen en (jong)volwassenen met veel plezier Pony Power voor Kids aan. Samen met mijn paarden en pony’s werk ik er aan kinderen in hun kracht te zetten en ze dus letterlijk Pony Power mee te geven waar ze in hun ontwikkeling veel plezier van hebben. 

 

Voor meer informatie kun je kijken op www.eqrian.nl of www.stalsibma.nl. Je kunt ook een email sturen naar info@eqrian.nl. Of kijk op facebook: Eqrian Coachen met Paard en Ziel.


Kirsten van Dijk - Drachten

Ik heb de opleiding SPH gevolgd en heb gewerkt met

kinderen en jongeren. Door het werken met paarden en het begeleiden van mensen in het werken met paarden, ervaar ik hoe groot de invloed van de omgang met paarden op de persoonlijke ontwikkeling is. Daarom ben ik mijn kennis en

ervaring met paarden en de kennis vanuit mijn opleiding en werkervaring gaan combineren. Om mezelf nog verder te scholen en te verdiepen heb ik de post-HBO opleiding Paard en Hulpverlening gevolgd.

Het volgen van de cursus tot Pony Power voor Kids

trainer voelde voor mij als thuiskomen, dit was precies het missende puzzelstukje waar ik nog naar zocht en wat heel mooi aansluit bij mijn manier van kijken en werken. Ik ben dan ook erg blij dat ik mij nu Pony Power voor Kids trainer mag noemen en deze ontzettend mooie en unieke sociale vaardigheidstraining met pony’s voor kinderen vanaf nu ook bij Horsequality aan kan bieden. Ik doe dit samen met de pony’s Molly en Tristan. Meer informatie over mijn pony's, mijn werkwijze en mijn praktijk is te vinden op: www.paardencoachingdrachten.nl