Provincie Drenthe

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Drenthe. Scroll naar beneden.


Jacolien Platschorre - Geeuwenbrug

Ik ben Jacolien, Equine Assisted Coach en gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer. Naast mijn werk als hbo- verpleegkundige binnen de GGZ (jeugd), heb ik mijn eigen bedrijf in coaching & begeleiding met behulp van paarden. Paarden oordelen niet, hebben geen eigen agenda en leven in het hier en nu. Uw

kind kan met de paarden in een veilige en vertrouwde omgeving positieve ervaringen opdoen. Het kan een steuntje in de rug zijn voor de ontwikkeling van

ieder kind. Ik coach op mijn eigen locatie in Drenthe, Geeuwenbrug, in de gemeente Westerveld.

Het ligt centraal gelegen tussen Meppel en Assen.

Meer informatie kunt u vinden op mijn website www.kuddewijsheid.nl

Graag tot ziens!


Gea Kruimink - Emlichheim (Schoonebeek)

Ik ben Gea een moeder, echtgenote, dochter en paardencoach.

Daarnaast ben ik gecertificeerd Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor pubers trainer. 

Jaren geleden op de rug van mijn o zo geliefde pony droomde ik ervan om ooit te mogen werken met mensen en paarden. Tijdens mijn zoektocht heb ik meerdere wegen bewandeld. Ik heb jaren met jonge kinderen gewerkt en als begeleidster op een zorgboerderij. Daar heb ik verschillende unieke mensen begeleid en gestimuleerd in hun eigen ontwikkeling.

Het unieke van ieder mens is voor mij heel belangrijk. Het helemaal jezelf kunnen en mogen zijn. Op eigen kracht met behulp van Pony Power. Lekker in de buitenlucht spelenderwijs praktisch leren. 

Ik werk vanuit mijn eigen locatie in Emlichheim Duitsland net over de grens bij Schoonebeek Drenthe. Bij mij zijn Nederlandse kinderen maar ook Duitse kinderen van harte welkom.

Wil je meer weten kijk op mijn website: Paardmeer.nl


Claudia Baldwin - Zuidwolde

Claudia is reeds jaren gespecialiseerd in Life-coaching als onderdeel van haar vroegere praktijk voor natuurgeneeswijzen. Daarna heeft zij zich verder gespecialiseerd om als coach met mens én paard te kunnen werken in haar huidige bedrijf. Claudia heeft hiervoor de opleiding tot Terra Natura docente gevolgd en de opleiding tot Paardencoach bij Caprilli  Coaching en Equido. Recent heeft Claudia het certificaat Pony Power voor Kids trainer behaald.

Claudia werkt vanuit haar eigen locatie in Zuidwolde. Ook verzorgt zij Duitstalige weekendcursussen voor kinderen uit Duitsland (bij Emmen) en Groningen over de grens. Meer informatie op www.happyhorsecoachingfarm.nl