België

Ook in België wordt Pony Power voor Kids vertegenwoordigd op diverse locaties. Mail ons om contact te zoeken met een trainer in uw regio via info@ponypowervoorkids.com


Maaike Meulendijks - Bree

Hoi, ik ben Maaike Meulendijks, gecertificeerd paardencoach, Pony Power voor Kids trainer en Kindertalentenfluisteraar. Eén van mijn doelen is om kinderen hun talenten te laten ontdekken. Hoe mooi zou het zijn moest je op jonge leeftijd al weten wat jouw talenten zijn? Als jij jouw talentenkaart weet, dan kan jij elk talent wat jou uniek maakt, inzetten in elke situatie. Tijdens school, op de speelplaats, tijdens het leren, in het gezin, bij het spelen met vriendjes en vriendinnetjes en zelfs bij het uitoefenen van jouw hobby. Bovendien is in de natuur en met dieren werken enorm rustgevend. Het geeft ruimte en inspireert om in vrijheid jezelf te mogen zijn! Ik zou daarom graag kinderen terug in de natuur willen krijgen. Hun bewondering en nieuwsgierigheid opwekken door ze terug in verbinding te zetten met de kracht van de natuur en de dieren die er leven. In plaats van dat ze urenlang op een beeldscherm turen, ze te laten samenwerken met pony of paard en dit met andere toffe leeftijdsgenoten.

Uiteraard doe ik dit niet alleen, mijn 2 paarden Xagyr en Wiskey en de 2 pony’s Diamond en Sunny zijn mijn medecoaches en helpen mij met de zoektocht naar wat jou energie geeft, wat jouw (on)bewuste belemmeringen zijn en vooral wat jouw drijfkracht is!

Nieuwsgierig geworden of interesse gekregen? Check www.connectwithhorses.be voor meer info en startdata.


Stéphanie van Kerrebroeck - Pamel

Hoi, ik ben Stéphanie. Vele kinderen kennen mij als zorgjuf maar daarnaast ben ik ook gecertificeerd coach, Pony Power voor Kids trainer en help ik kinderen met leermoeilijkheden samen mét en tussen de pony’s!

Ik merkte op school dat steeds meer kinderen (maar ook collega’s) te maken krijgen met stress, prestatiedruk, faalangst, altijd maar ‘moeten’, geen grenzen durven aangeven,..

Laat dat nu toevallig thema’s zijn die stuk voor stuk aan bod komen in de Pony Power voor Kids cursus!

Het is zo mooi en waardevol om te zien hoe kinderen door te doen én te ervaren komen tot inzicht. Samen met Power pony’s Boris en Fien en paardje Dayana verwelkomen wij jullie graag in het prachtige Pamel.

 

Meer info? Neem gerust een kijkje op de website www.groeienmetpaarden.be


Sara Swinnen - Tessenderlo en Meerhout

Hallo, ik ben Sara.

Sinds kind ben ik gepassioneerd door paarden. Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker en heb daarna ervaring opgedaan in de hulpverlening. Sinds 2019 combineer ik beide passies in mijn werk als Equicoach en begeleid ik kinderen, jongeren en volwassenen samen met mijn kudde van vier: twee paarden, pony Jorno en shet Polleke.

 

De paarden wonen afwisselend in Tessenderlo (Limburg) en Meerhout (Antwerpen), afhankelijk van het seizoen. Elk voorjaar en najaar organiseer ik een Pony Power voor Kids cursus. Meer info hierover vind je op:

 www.equi-libra.BE/pp4K of 0496 02 76 44