Provincie Zuid-Holland

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Zuid-Holland. Scroll naar beneden.


Adriane Brummelkamp - Honselersdijk

Mijn naam is Adriane Brummelkamp, sinds 2015 ben ik gecertificeerd paardencoach en sinds maart 2018 ook Pony Power voor Kids trainer. Tevens heb ik de opleiding tot Kindercoach met behulp van paarden gevolgd.

Al mijn hele leven zijn paarden mijn passie. Paarden zijn echte kanjers in het geven van de nodige steuntjes in de rug.  Op deze manier kunnen ze zo enorm goed helpen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden bij kinderen. Tijdens de unieke Pony Power voor Kids trainingen staan onze vier paarden en pony's helemaal klaar voor jou!

Op mijn mooie locatie in Honselersdijk kunnen we zowel

binnen als buiten coachen. Voor meer info: www.kolacoaching.nl


Lydia Veen - Nieuwerkerk aan den IJssel

Lydia Veen is Freestyle rij-instructeur, trainer en Equine Assisted Coach.

In 2015 startte ze met haar bedrijf: Equily. Lydia werkt vanuit haar passie voor mens en paard. Vanuit haar jarenlange ervaring binnen het werken in de zorg en haar ervaring met paarden combineert ze nu beide binnen haar bedrijf Equily. Lydia

geeft rijles, traint paarden en geeft coaching samen met haar paarden.

Eind 2017 heeft Lydia de training Pony Power voor kids gedaan en is nu gecertificeerd Pony Power voor kids trainer. Zij geeft de training in Nieuwerkerk aan den IJssel. Haar passie is om kinderen te helpen zichzelf te mogen zijn en samen

met hen te ontdekken wat hun kracht is. Een stukje Pony Power meegeven!

Ieder mens en ieder paard is uniek. Het mooiste wat je kan zijn is jezelf!

Kijk voor meer info op www.equily.nl