Provincie Brabant

Onderstaand een overzicht van Pony Power voor Kids Trainers op verschillende locaties in Noord-Brabant. Scroll naar beneden voor een compleet overzicht.


Claudia Gatzen - Breda en Kaatsheuvel

Claudia is paardencoach en psychosociaal therapeut. Haar droom is uitgekomen om dit samen te combineren in haar praktijk. In Breda is “Praktijk in de Natuur” gevestigd, waar naast haar twee paarden, Kashmir en Bincky, ook vele andere dieren wonen. Claudia heeft veel ervaring in het begeleiden van zowel volwassen als kinderen. Zij werkt vanuit passie, ervaring en liefde voor mens en paard. Naast het werken in haar praktijk geeft ze ook Paardentherapie op A.A.I centrum de Klimop in Etten-leur.

De cursus Pony Power voor Kids vindt zij een erg waardevolle cursus, wat ze ieder kind zou gunnen. Met enthousiasme en nieuwsgierigheid gaat ze aan de slag met de kinderen en paarden.

Wil je meer informatie stuur een mail naar Info@praktijkindenatuur.nl

Of kijk op haar facebookpagina @praktijkindenatuur


Suzanne Verhoog - Oud Gastel

Suzanne is paardencoach en gecertificeerd Pony Power voor Kids Trainer. Ze heeft de opleiding  "Equine Facilitated Coaching and Learning" gevolgd aan de 'Academy for Coaching with Horses'.

Suzanne heeft veel ervaring met kinderen en met paarden. Het is haar missie om kinderen een stukje Pony Power mee te geven, en op die manier te kunnen bijdragen aan ieders ontwikkeling.

De cursus wordt gegeven op haar eigen locatie in Oud Gastel. www.equimon.nl


Monique Gresel - Schaijk

Monique Schuurmans-Gresel - Spoenkkc

De naam Spoenkkc omschrijft de zeer bevlogen

ervaringsdeskundige Monique: Speels, Puur, Open, Eerlijk, Nieuwsgierig en Kleurrijk.

Monique heeft naast haar deskundigheid een N.L.P master practioner , ook de module paardencoach en tevens het paard behaald bij 3pk kennishuis, op zak. En nu dus ook haar certificering als Pony Power voor Kids

Trainer. Monique werkt  samen met collega coaches. Haar overtuiging is de verbondenheid tussen mens en dier. Meer informatie vind je op www.spoenkkc.nl en www.chacc.nl


Anita Claassens - Schaijk

Anita is een ervaren coach. Naast 'gewone' Coach is ze ook Horse Assisted Coach en werkt ze graag met paarden, omdat de spiegel die het paard je kan laten zien zo ontzettend mooi is.

Ze heeft veel ervaring met coaching en werkte geruime tijd als Geluksdocent op basisscholen. Ze haalt er veel voldoening uit om elk kind zijn talenten te zien ontwikkelen en zich te ontplooien tot leuke pubers en fijne adolescenten. De Pony Power voor Kids training wordt gegeven aan huis met een fijne binnenruimte en een ruime buitenbak. Leren en ervaren met pony’s en in de buitenlucht! Daar gaan we voor. Kijk voor meer info op http://www.chacc.nl/index.php/diensten/pony-power-voor-kids


Jessika Holl - Etten-Leur

Ik ben Jessika, trotse moeder van twee stoere jongens. In 2016 heb ik een opleiding tot kindercoach voltooid. Omdat paarden van jongs af aan een belangrijke rol in mijn leven

spelen, leek het me mooi om paarden in te zetten bij de coaching. In juni 2017 heb

ik de opleiding tot Equine Assisted Coach afgerond aan de Keulseweg. In november 2017 ben ik gecertificeerd om de Pony Power voor Kids cursus te geven. Mijn droom is uitgekomen door deze opleidingen te combineren in een eigen praktijk. Ik zie het dan ook als een uitdaging kinderen te leren inzien wat hun kwaliteiten zijn en hen krachtiger en zelfverzekerder in het leven te doen staan. Tijdens een coachsessie werk ik samen met Niels, Madelief en Donnie.

De cursus wordt gegeven op een eigen locatie in Etten-Leur. Voor meer informatie: www.jescoachingmetpaardenkracht.nl 


Eveline van Beers - Gemonde

Eveline van Beers is gecertificeerd coach met paarden en Pony Power voor Kids Trainer. Zij heeft haar opleiding EAC (Equine Assisted Coach) afgerond in 2015.

Eigenweis Coaching richt zich onder andere op Lifecoaching en heeft als specialisme kinderen en hun ouders in scheidingssituaties. De praktijk is gesitueerd in Gemonde (Noord Brabant).

www.eigenweiscoaching.nl 


Anyta van der Velden - Landhorst

Anyta is paardencoach en gecertificeerd Pony Power voor

Kids trainer. Ze heeft haar opleiding tot Paardencoach gevolgd bij het Centrum voor Paardencoaching. Bravo Paardencoaching biedt hulp voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Bij ons ga je samen met de pony's ervarend en

oplossingsgericht aan het werk en ervaar je jouw innerlijke kracht. Je zult met een BRAVO-gevoel naar huis gaan. Samen met mijn man Richard en onze dochters Mendy en Sharon, geniet ik van onze boerderij met paarden en geiten.

Paarden hebben mij van kinds af aan gefascineerd. Ik word

rijk van binnen als ik mensen hiermee mag helpen.

De cursus wordt op onze eigen locatie gegeven in Landhorst (Gemeente Sint-Anthonis). www.bravopaardencoaching.nl