Provincie Limburg

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Limburg. Scroll naar beneden.


Groots & Puur met Paardenkracht - Velden

Evelien Mustert en Jolijn Grooten zijn de bedenkers en makers van het concept Pony Power voor Kids. Beide coaches zijn deskundig opgeleid en hebben een schat aan ervaring. Evelien heeft veel ervaring uit het onderwijs en Jolijn heeft veel ervaring met groepsprocessen en NLP. Samen geven zij 2 maal per jaar de cursus Pony Power voor Kids samen met de pony's Elvis en Juul. Voor meer info klik hier.


Martine Paaps - Helmond

Ik ben Martine, ik ben pedagoog en equitherapeute (SHP-E). Met een basis van 20 jaar leerkracht (speciaal)

onderwijs heb ik veel feeling met kinderen die net een steuntje in hun ontwikkeling kunnen gebruiken. Als paardenmeisje wist ik al snel dat paarden ons mensen heel goed kunnen helpen op sommige vlakken, hoe geweldig is het nu om de passie voor kinderen en voor paarden te combineren in mijn vak. Pony Power voor Kids past heel goed in het aanbod van JouwPK omdat het uitgaat van eigen kracht. Het is lekker praktisch en spelenderwijs; daar leren kinderen van!

JouwPK werkt vanuit Stal Litla Paradis, een gezellige kleinschalige stal nét buiten Helmond waar paarden paard kunnen zijn en iedereen welkom is.

Meer over mij, het aanbod met paarden en de locatie vind je op www.jouwpk.nl

 


Joke Raijmakers - Roggel

Hoi, Ik ben Joke Raijmakers, eigenaar van "Paard en G.r.o.e.i." en (kinder)coach met paarden. De letters van G.r.o.e.i. geven

aan welke pijlers in mijn werk met paard en kind belangrijk zijn: Gevoel, Rust,

Ontwikkelen, Ervaren en Inzicht. We zijn altijd lekker buiten bij en met de

pony's bezig zodat er spelenderwijs geleerd wordt. Je kunt bij mij terecht voor

zowel een groepscursus Pony Power voor Kids, als voor individuele sessies. Kijk voor meer info op mijn website www.paardengroei.nl. Tot gauw!

 


Sylke Herpers - Thorn

Sylke is sinds februari 2018 gecertificeerd

Pony Power voor Kids trainer. Tevens is zij deskundig opgeleid paardencoach en

heeft zij diverse psychologiecursussen en coachopleidingen gevolgd. Werken met

kinderen in combinatie met paarden, dat is haar passie. "De kids zien vooruitgaan doordat ze zelf dingen uitproberen, doen en ervaren; dat is toch fantastisch! En als kers op de taart: ze vervolgens zien stralen door hetgeen dat ze ZELF gedaan en bereikt hebben, dat is waar het om draait!!" Kinderen met rust, vertrouwen en spelenderwijs begeleiden in hun ontwikkeling, dat is waar Sylke voor staat. Neem voor meer informatie over Sylke en haar praktijk Challenge Coaching een kijkje op haar website http://www.challenge-coaching.nl/


Esmee Holtermans - Well

Esmee Holtermans is gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer en biedt de cursussen aan vanaf Ruitersportcentrum Seurenheide.

Voor meer info: www.rsc-seurenheide.nl