Provincie Drenthe

Onderstaand vindt u een overzicht van gecertificeerde Pony Power voor Kids coaches in de provincie Drenthe. Scroll naar beneden.


Gea Kruimink - Emlichheim (Schoonebeek)

Ik ben Gea een moeder, echtgenote, dochter en paardencoach.

Daarnaast ben ik gecertificeerd Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor pubers trainer. 

Jaren geleden op de rug van mijn o zo geliefde pony droomde ik ervan om ooit te mogen werken met mensen en paarden. Tijdens mijn zoektocht heb ik meerdere wegen bewandeld. Ik heb jaren met jonge kinderen gewerkt en als begeleidster op een zorgboerderij. Daar heb ik verschillende unieke mensen begeleid en gestimuleerd in hun eigen ontwikkeling.

Het unieke van ieder mens is voor mij heel belangrijk. Het helemaal jezelf kunnen en mogen zijn. Op eigen kracht met behulp van Pony Power. Lekker in de buitenlucht spelenderwijs praktisch leren. 

Ik werk vanuit mijn eigen locatie in Emlichheim Duitsland net over de grens bij Schoonebeek Drenthe. Bij mij zijn Nederlandse kinderen maar ook Duitse kinderen van harte welkom.

Wil je meer weten kijk op mijn website: Paardmeer.nl


Claudia Baldwin - Zuidwolde

Claudia is reeds jaren gespecialiseerd in Life-coaching als onderdeel van haar vroegere praktijk voor natuurgeneeswijzen. Daarna heeft zij zich verder gespecialiseerd om als coach met mens én paard te kunnen werken in haar huidige bedrijf. Claudia heeft hiervoor de opleiding tot Terra Natura docente gevolgd en de opleiding tot Paardencoach bij Caprilli  Coaching en Equido. Recent heeft Claudia het certificaat Pony Power voor Kids trainer behaald.

Claudia werkt vanuit haar eigen locatie in Zuidwolde. Ook verzorgt zij Duitstalige weekendcursussen voor kinderen uit Duitsland (bij Emmen) en Groningen over de grens. Meer informatie op www.happyhorsecoachingfarm.nl


Ieneke van Weringh - Annen

Ieneke is opgeleid tot Paardencoach en gecertificeerd Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers trainer. Ieneke heeft sinds januari 2010 een eigen zorginstelling en begeleidt op deze zorginstelling met name kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar.

De cursus wordt gegeven op haar locatie in Annen.  Meer info: www.zorganders.com